Hulp nodig bel ons
voor gratis advies

+31 (0)20 - 760 47 20

Ruim 75 jaar ervaring! Gratis advies van een specialist! Gratis verzenden boven de €50! Vergoedingen mogelijk! Gelieerde winkels voor afhalen!
verlaagd.jpg
gratis_banner.jpg

 

 

Een gekneusde vinger of vingerkneuzing ontstaat als je vinger een houding aanneemt die buiten de normale bewegingsomvang ligt. Een gekneusde vinger doet vaak erg pijn en er kan daarnaast een zwelling optreden. Ook is er soms een bloeduitstorting te zien rond de kneuzing.

De ziekte van dupuytren is een aandoening van de handen. Het kenmerkt zich door het ontstaan van bindweefselverhardingen in de handpalm en vingers. Doordat er steeds meer verharding ontstaat, vormt zich een bindweefselstreng die in de loop van de tijd samentrekt. Hierdoor wordt de vinger in een buig stand getrokken waardoor het onmogelijk wordt deze nog te strekken.

Van alle botbreuken komen gebroken vingers het meeste voor. Een breuk van een vingerkootje kan overduidelijk zijn door de pijn, het ongeval, zwelling en scheefstand van de vinger. Het kan onderdeel zijn van een ernstig letsel van de hand. Maar soms kan een botbreuk ook subtiel zijn en lijken op een kneuzing. Het is niet ongebruikelijk dat patiƫnten pas laat ontdekken dat ze een gebroken vinger hebben.

Thuiszorgwinkel

Tel: 020-760 47 20
Email: info@thuiszorgwinkelonline.nl

Wenst u informatie over uw bestelling of een bestelling
te retourneren? Dan kunt u daarvoor Meijer Orthopedie
Hilversum contacteren.

Webshop Keurmerk The Feedback Company Shops United Postnl iDeal Meijer Orthopedie