Hulp nodig bel ons
voor gratis advies

+31 (0)20 - 760 47 20

Ruim 75 jaar ervaring! Gratis advies van een specialist! Gratis verzenden boven de €50! Vergoedingen mogelijk! Gelieerde winkels voor afhalen!
verlaagd.jpg
gratis_banner.jpg

 

 

ThuiszorgwinkelOnline.nl werkt samen met Meijer Orthopedie. Wij zien het als onze missie om mensen met een lichamelijk probleem te helpen in de beperking van pijn en om klachten tot een minimum terug te brengen ofschoon mogelijk volledig weg te nemen. We zetten daarvoor onze kennis en onze ruime 79 jaar aan ervaring in, zodat u verzekerd bent van de voor u juiste oplossing. Want dat is waar het niet alleen u, maar zeker ook ons om gaat!

 

Bij het selecteren van de producten voor onze webshop maken wij gebruik van de expertise van  Meijer Orthopedie. Er werken bij Meijer Orthopedie vakkundige medewerkers zoals orthopedische instrumentmakers, bandagisten, fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers en mammacare specialisten die zich onderscheiden door u op vriendelijke respectvolle wijze hulpmiddelen te verstrekken, met goed vakmanschap en een sterke persoonlijke betrokkenheid.

 

ThuiszorgwinkelOnline.nl adviseert u daarom ook graag bij het beantwoorden van vragen (is een hulpmiddel geïndiceerd?) en bij het vaststellen welk hulpmiddel optimaal is.

 

Wij onderscheiden onszelf:

 

  • Samenwerking met gecertificeerde orthopedisch instrumentmakers (SEMH)
  • Erkend leverancier van orthesen en prothesen en therapeutische elastische kousen.
  • Contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars
  • Vakbekwaam met 79 jaar aan ervaring

 

Thuiszorgwinkel

Tel: 020-760 47 20
Email: info@thuiszorgwinkelonline.nl

Wenst u informatie over uw bestelling of een bestelling
te retourneren? Dan kunt u daarvoor Meijer Orthopedie
Hilversum contacteren.

Webshop Keurmerk The Feedback Company Shops United Postnl iDeal Meijer Orthopedie