fbpx

020 - 760 47 20

Artrose - Cervicale artrose met een (pseudo) radiculair syndroom

Diagnose

Cervicale artrose ook wel bekend van slijtage aan de nek is een proces waarbij er langzaam slijtage ontstaat aan het bot- en kraakbeen in de gewrichten bij de nek. Dit kan zich voordoen na een specifiek letsel of door een landurige overbelasting. Deze aandoening komt vaak voor en speelt meestal op na het 60ste levensjaar.

 

Symptomen

 • Stijve nek
 • Pijn in de nek
 • Vermindering van bewegelijkheid

 

Behandeling

Het is belangrijk om de nek te blijven bewegen wanneer er sprake is van Cervicale artrose. Hierdoor blijft de kracht en mobiliteit behouden en wordt achteruitgang voorkomen. Thuiszorgwinkelonline heeft een ruim assortiment met nekbraces die de nek kunnen ondersteunen. Zoals de Ortel C1 Classic Soepele nekbrace of Push Care nek Brace.

 

Bel ons voor gratis advies op 020 - 760 47 20 of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek één van onze winkels!

 

Let op prijzen in de winkel kunnen afwijken van de online prijzen.


CONTACT INFO


 • Gijsbrecht van Amstelstaat 258 - 260
  1215 CR Hilversum
 • +31 (0)20 760 47 20
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Openingstijden:
  ma-vr 09:00 - 13:00 uur
                13:30 - 16:30 uur

Thuiszorgwinkel Online heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Voor onze thuiszorgwinkel hergebruiken wij de verpakkingen die wij van onze leveranciers krijgen.

Zo worden er niet onnodig verpakking weggegooid en dragen wij, al is het aandeel klein, toch ons steentje bij aan een beter milieu.


© 2023 Thuiszorgwinkelonline.nl Alle rechten voorbehouden