Hulp nodig bel ons
voor gratis advies

+31 (0)20 - 760 47 20

Ruim 75 jaar ervaring! Gratis advies van een specialist! Gratis verzenden boven de €50! Vergoedingen mogelijk! Gelieerde winkels voor afhalen!
verlaagd.jpg
gratis_banner.jpg

 

 

 

Welkom op de online winkel voor braces en bandages van Bewegingsvisie

Bewegingsvisie is een groep samenwerkende orthopedische instrumentmakers die zich richt op een persoonlijke aanpak in orthopedie. En dat kan dus ook online! Wij maken het traject voor de aanvraag van orthopedische hulpmiddelen overzichtelijk en zorgen voor een juiste afstemming op uw behoefte. Dat ziet u ook terug op deze online webwinkel. Op die manier verzekert u zich van de beste ondersteuning én het best passende hulpmiddel. Wij geven u deskundig advies en helpen u snel. En soms kan het nog sneller; u bestelt direct middels de site.
 

De productgroepen

Links ziet u een opsomming van lichaamsdelen waarvoor wij de beste merkbandages en -braces in het assortiment hebben. Bij elk product treft u een korte omschrijving aan en de bijbehorende indicatie. Uiteraard in de beste kwaliteit/prijs verhouding, omdat wij online producten goedkoper kunnen aanbieden dan in de winkel.
 

En de zorgverzekeraar?

In een aantal gevallen is een vergoeding mogelijk. U ziet dan de button "Vergoeding mogelijk klik hier". Als u hierop klikt, ziet u ons vergoedingenoverzicht per zorgverzekeraar. Uw medische indicatie geeft aan of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Dit zijn alleen hulpmiddelen voor langdurig, dagelijks gebruik. Let op: de vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar betreft veelal een ander bedrag dan de online verkoopprijs van onze producten.
 

Veraf maar toch dichtbij

Als u twijfelt over uw productkeuze of een andere vraag heeft, kunt u een "afspraak" maken met de vestiging die het dichtst bij u in de buurt is. Als u uw bestelling ophaalt, kunt u direct kennis maken met ons bedrijf en u mogelijk nog laten voorlichten door onze medewerkers. In bepaalde gevallen blijkt dat u met een aanpassing beter bent geholpen. Hiervoor kan een kleine vergoeding worden gevraagd. Met een bestelling via onze site én de mogelijkheid voor een goed advies bent u zeker van uw aankoop!
 

Bestellen en betalen

Als u online bestelt  en de bestelling laat verzenden, dient u vooruit te betalen middels een overboeking of iDeal. U krijgt dan zo spoedig mogelijk per post uw hulpmiddel toegezonden vanuit ons centraal magazijn.
Als u het product wilt ophalen, selecteert u het door u gewenste bedrijf. Hierna wordt u door ons gebeld voor een afspraak. Dit kan heel snel maar soms moet dit artikel toch eerst door ons worden besteld bij de producent. Bij uw bezoek betaalt u contant of met de pinpas.

 

payoff

Thuiszorgwinkel

Tel: 020-760 47 20
Email: info@thuiszorgwinkelonline.nl

Wenst u informatie over uw bestelling of een bestelling
te retourneren? Dan kunt u daarvoor Meijer Orthopedie
Hilversum contacteren.

Webshop Keurmerk The Feedback Company Shops United Postnl iDeal Meijer Orthopedie